sobota 28. ledna 2012

January

Neuvěřitelné jak ten čas letí nebo teda alespoň mě jo. Vždyť nedávno byl začátek ledna a dneska už 28??? Pfff. No tak tooo nic.

Zkouška samozřejmě nedopadla. Pořád mě rozčiloval jak chodil neustále po třídě sem a tam, kdekoliv se někdo jen pohnul tak už u něho stál. No prostě blázen učitel. Další termín ve čtvrtek. Nesnáším pravidelný kontroly u zubaře, naštěstí bez kazu, ale mám termín na trhání osmičky, protože mi roste do dásně a dvakrát nadšená z toho teda nejsem. Nakupování v Polsku se fakt jeví čím dál více výhodnější. Když jsem to tak zhruba počítala tak za nákup tam za 1050 bych tady zaplatila tak 1500 tak kde to sme? Mám další část koupenou k rekonstrukci pokoje - nový radiátor. Teď jen se k tomu dokopat, hlavně mít čas.

Proběhlo sáňkování na Černé hoře č.2. Tentokrát jsem s sebou vzala mýho Lukáška ať nejezdím sama, protože jsem byla posera z loňské zkušenosti :D Ale co se nestalo? Jak bylo asi brzo ráno tak to nebylo tak umrzlý a drahý sáňky vůbec nechtěly jet. Takže to spíš byla posilovna a tahat ho na sáňkách. A protože už jsem měla koupený lístek i na druhou jízdu a Lukášek stejně chtěl jet tak jsme to šli zkusit znova. A co se stalo? ZÁZRAK! Sáňky jely! Tak to nakonec dobře dopadlo a teda i jen tohle takové dopoledne a byla jsem docela vyřízená. No jo, fyzička v pérdeli :D Ale bylo to super!



Minulý týden jsem skoro celý strávila v Praze. Zúčastnila jsem je takového projektu jako dobrovolník. Spočívalo to v tom, že v pondělí večer jsem tam nastoupila a ve středu navečer mě propustili. Jednalo se o testování nějakého nového léku, který bude uveden na Evropský trh. No tak celý úterý a skoro celou středu jsem strávila sezením na židli ještě s dalšíma 35 dobrovolníkama se zapíchlou kanylou v ruce a v intervalech jsem chodila na odběry krve a dostávala najíst. Pak jen ještě ve čtvrtek a pátek ráno na nějaký kontrolní odběry a to už mě teda ruka docela dost bolela jak byla rozpíchaná. No ale neřekli mi, že další studie se nemůžu účastnit, tak příště se přihlásím zase. Nic příjemného to nebylo, ale za ty peníze to stálo.

Celou sobotu a neděli probíhala v práci větší rekonstrukce - výmalba. Nejdřív se muselo všechno oškrábat, což mělo být hotové za dopoledne, ale nakonec se nad tím strávila celá sobota. Večer ještě byla v klubu 3-oslava narozenin tak to bylo docela náročné :D Našla jsem si novou zábavu v foukání na flašku od frisca a obsluha si myslela, že to je novinka, že chci další, místo ťukání o popelník. Součástí oslavy byl i turnaj v šipkách, nehrála jsem tak jsme si s Natt našly novou zábavu - Kulečník s dírama. Ze začátku mě to bavilo, ale nešlo, všechny už jsme sraly jak nám může tak dlouho jedna hra trvat tak jsme si nakonec daly kámen nůžky papír o to kdo vyhraje :DD Noo a celou neděli jsme malovali. Ještě tam chybí udělat takové cihlové obložení, nová podlaha a obložení schodů, ale to příště. V pondělí mě bolelo snad všechno co šlo a štafle nechci dlouho vidět. To teda nevím, kdy budu předělávat pokoj já..

V úterý navečer jsem jela do Liberce, protože ve středu jsem měla brzo ráno zkoušku a nechtělo se mi vstávat v 4 ráno abych to stihla. No tak si najdu takový krásný spoj, abych nemusela dlouho mrznout venku s přestupem v Jičíně. Mě ten Jičín fakt nemá rád, nebo mě šíleně miluje. Autobus měl zpoždění asi minutu a ten kokot navazující ani nečekal. Takže mě čekalo hodinové čekání a to mě stálo v Déemku 250kč. Zkouška dopadla dobře, takže mi už chybí jenom ta jedna. No a navečer jsem byla v práci a pak jsme šli na pivo do Irský, kde měli akci na wiskey tak byla menší ochutnávka. V životě už si nedám jablečný pivo, drahý jako svině a stejně tak i odporný.



Sobota: Stala se neobvyklá věc, nemusela jsem ráno brzo vstávat a nemusela jsem do práce. Za hodinu jdem s Natt zkusit naše umění na běžkách a večer snad na písničku, ale o tom až příště :))

4 komentáře:

Spencie řekl(a)...

Tojo, loni byly lepší sáňky :))..
TY JSI BLÁZEN ! Neřeknu darovat krev, ale testování léků? Asi jsem zblblá z House, ale není to moc riskantní? To muselo stát snad majlant. Jsi fakt blázen.
Proč tomu neříkáte billiard, ale kulečník s dírama ? XD

nat řekl(a)...

právě proto Andy prostě, protože kulečník s dírama :DDDDDDD

Unknown řekl(a)...

Andy jasný, že jsem si to nejdřív všechno strašně ověřovala, zjišťovala a vedlejší účinky úbytek na váze, průjmy no takže nic šílenýho co bych buď nepotřebovala nebo už neměla :DDDD hlavně oni tě i strašně hlídaj takže máš fakt jistotu že potom bude v pořádku a dostaneš toho léku tak maličko, že za 5 hodin už sem ho v sobě ani neměla (na to jsem se i na místě ptala)

protože jsme nevěděly jestli je to billiard nebo ne tak prostě kulečník s dírama :DDD

Markéta řekl(a)...

ať ti ta zkouška vyjde luci
s tím testování léku jsi blázen :-)