neděle 23. října 2011

weekend

Neuvěřitelně mi přijde jak ten čas poslední dobou strašně letí. Šílený. Navíc mám i pocit, že prostě nic nestíhám a na nic nemám ani moc času. Ve čtvrtek jsem myla okna a celkově jsem dělala úklid, takže nějaký ten vánoční už jde mimo mě. Mýt okna jen v triku asi fakt nebyl ten nejlepší nápad, takže mě zase začalo bolet v krku. Super. Potom si jdu takhle k číňanům na chop-swey a mladej za pultem "ahoj, kung pao jako vždycky" no jo s kým si mě to asi spletl :DDDD Jooo a dostala jsem draka s Mickey Mousem, tak doufám, že bude ještě počasí k tomu ho jít pouštět!



V pátek jsem taky celý den uklízela, joo mít doma zvíře je fakt náročný. A večer jsem byla na večeři na Dvoračce. Dala jsem si salát s mořskými plody a bylo to hodně dobrý. V pravo masová směs, protože někdo je hold masovej :))



V sobotu byl sraz po roce od vošky v Jablonci. Michunice mě vyzvedla ve Vrchlabí a jelo se. Ona je jinak "normální", jen na fotkách se moc tvářit neumí a tahle jediná vypadá tak nějak nejlíp.



Potom co jsme se ubytovaly u našich partnerů-exspolužáků tak jsme se šli najít, prý abychom toho víc vydrželi. První chyba. Jídlo bylo naprosto výborný, že jsme se všichni akorát tak přejedli a nejradši bychom šli na gauč než někam na sraz. Já jsem si dala brokolici se zázvorovou omáčkou a krůtím masem a k tomu šopský salát. To vlevo je Michuny porce kotlety s česnekovou pomstou.



Sraz se docela vydařil, přišlo nás docela dost. Fakt moc ráda jsem některé viděla a mluvila s nima. Nejlepší že stále téma "svatba, manžel, děti, atd" se této třídě stále tak nějak vyhýbá, díky bohu. Naproti nám měli nějaký lidi sraz po 30 letech a normálně by si člověk řekl, že tak za hodinu půjdou domů protože už toho budou mít dost. Omyl. Za chvíli spíš jsme měli toho dost my, respektivě naše hlasivky jak jsme je museli překřikovat, abychom se vůbec slyšeli. Silné jádro tam vydrželo samozřejmě jako poslední. Ráno jsem dokonce dostala i nasnídat skoro až do postele a byla jsem odvezená až k vlaku abych nemusela šplhat s těžkým kufrem a taškou s jídlem do mega kopce. V liberci už to ale bylo horší.



Celá spocená jsem se asi za hodinu doplazila na kolej, protože bus co mi jede přímo ke koleji abych pak jen sešla z kopce jel až za hodinu tak jsem místo toho šla do 2 kopců a do schodů přes lávku hrůzy (strach z výšek) vybalila si a od tý doby se mi fakt nic nechce. Na doporučení piju zázvorový čaj, ale je mi z toho akorát tak na blití. Je to normálně sáčkový čaj, možná čerstvý by nebyl tak odpornej.

Zítra konečně za Natt do Phy!

6 komentářů:

nat řekl(a)...

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD PROMIŇ. jsme dvojčátka <333

ČESNEKOVÁ POMSTA XDDDDDDDDD to bych si chtěla dát a pak jít na rande.

a s kýmpak jsme to byli na večeři, nó? XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Unknown řekl(a)...

jako křemílek s vochomůrkou :DDDD

no hele tohle bylo ještě horší než ta moje česneková pomsta na těch chlebíčkách z narozenin :DDD

no s ex-spolužákama přece! :DDD

Spencie řekl(a)...

s Exspolužákama na Dvoračce jo? XDDD *88*
Česnekovou pomstu bych si dala !
ty fotky jídel jsou zabijácký no. Máš tenhle týden školu? haha ! :D

Unknown řekl(a)...

no na Dvoračce ne no :DD
po jednom ochutnání by tě to přešlo jak to bylo mrtě česnekový.. jo jsem tu už od neděle, ale jen do středy ještě řekni, že ty nemáš školu? grr!

Markéta Trpišovská řekl(a)...

doufám že pak bude taky článek o pouštění draka, na ten se těšim

Unknown řekl(a)...

záleží jaký bude počasí no Markét :)) taky doufám, že půjdem